ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 07:30
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 2 » Агенти Змін
14:13
Агенти Змін

Чотири роки поспіль Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» спільно з Національним центром «Мала академія наук України» розшукують «Агентів змін» – учнів 8-10 класів з усієї України. Метою школи є виховання громадянської свідомої та патріотичної молоді.

Цьогоріч учасникам було запропоновано написати есе на тему «Мій власний Еверест: за що я готовий / готова боротися».

За ініціативою Ізяславського районного наукового товариства МАН України учні шкіл району долучились до 1-го відбіркового етапу Школи. Працюючи над есе, спочатку учні прочитали промову Уінстона Черчіля «Ми будемо боротися на пляжах»  та переглянули відео «Радість – це те, що дається з боєм».

На конкурс подали понад 500 есе, конкурс ̶ 11 кандидатів на участь. За результатами відбору на Школу «Агенти змін»-2018, Лисенко Катерина, учениця 10 класу Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2, ліцей», була визначена однією із 54  учасників. 

«Глибокі, несподівані, веселі, тривожні, наповнені енергією та бажанням рухатися далі! Дякуємо всім, хто писав есе – ви нас надихаєте. Бажаємо досягти всіх описаних еверестів!» - прокоментували члени експертної комісії.

Перший етап для нових учасників Школи-2018 розпочався в березні, попереду ще три. Веселе знайомство, прийняття правил групи, аналіз есе, глибокі вправи, лекції та творчі майстерні, і, звичайно, улюблені рухливі ігри! У першій групі Школи Катерина Лисенко була єдиним представником Хмельниччини. Учасники першого етапу тільки ступили на шлях, щоб стати справжніми "агентами змін".  Натхнення їм та енергії!

 

Переглядів: 372 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0