ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 14:12
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Грудень » 20 » 70 років з туризмом і краєзнавством
15:56
70 років з туризмом і краєзнавством

   На честь 70-річчя утворення Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та з метою популяризації і подальшого розвитку туризму і краєзнавства як засобу національно-патріотичного та громадянського виховання учнівської молоді було  проведено обласні конкурси: фотоконкурс «Туризм нас єднає», літературний конкурс «Туризм – це спосіб життя» та конкурс на кращу презентацію/відеоролик «70 років з туризмом і краєзнавством». 
    Підсумки участі у конкурсах підводились на святковій обласній краєзнавчій конференції, присвяченій ювілею, яка відбулася 12 грудня в залі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. В конкурсних роботах представлено історію розвитку дитячо-юнацького туристсько-краєзнавчого руху на Хмельниччині.
    На конференцію прибуло 25 делегацій від районів, міст та об’єднаних територіальних громад області. Перед початком конференції учасники мали змогу ознайомитися з виставкою фотографій учасників фотоконкурсу і переглянути найбільш цікаві конкурсні презентації та відеоролики. Учасників конференції привітали Віктор Ніконішин, начальник відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення Хмельницької обласної ради, Світлана Фіярська, начальник відділу професійної освіти та виховної роботи управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації, Олександр Попик, проректор з науково-методичної роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
    Ізяславський район на конференції представляли переможці та призери обласних конкурсів: Ткачук Катерина, учениця 8кл. (керівник Лисак Н. В.), Дрозд Тетяна  учениця 4 кл. (керівник Романюк М. В.),  Борисівського НВК; Личик Роман, учень10 кл. Радошівська ЗОШ І-ІІІ ст. (керівники Літвінчук Н.Б., Мельник С.П.). Учасниками обласного фотоконкурсу  «Туризм нас єднає» були роботи  Загородного Олега, учень 4 кл. Ізяславського НВК №2,  Пасічник Марини, учениці 6кл. Христівської ЗОШ І-ІІІ ст. , Ковальчук Валентини, Криницької Яни, вихованки гуртка «Радигаст» Великородагощанської ЗОШ І-ІІ ст.,; Балабей  Іванни, учениця 8 кл., Каменського Володимира, учень 10 кл. Мякотівської ЗОШ І-ІІІ ст.;  на кращу презентацію «70 років з туризмом і краєзнавством» роботу представляло учнівське самоврядування «Навігатор» Мокрецького НВК .
    Переможці та призери були нагороджені Грамотами Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.  Яскраві талановиті виступи вихованці Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва усім присутнім подарували гарний настрій.    
    Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді планує видати збірку «70 років з туризмом і краєзнавством» з кращими конкурсними матеріалами. Книжка буде подарована кожному юному автору.

Методист Ізяславського РБТДЮ Хмиз Л.І.
 

Переглядів: 278 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0