ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 17:06
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 19 » 3-й тиждень
07:17
3-й тиждень

Останній тиждень пришкільних таборів відпочинку із денним перебуванням дітей, якій діють на базі Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім.О.Кушінрука, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 ім.О.Онищука, гімназія» та Поліської ЗОШ І-ІІ ст. пройшов насичено, весело і рухливо.

У десятий день (11 червня) вихованці табору «Сонечко», що діє на базі Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 разом із своїми педагогами-вихователями здійснили цікаву та захоплюючу подорож у чарівний та прекрасний світ мистецтва – вони відвідали Ізяславську дитячу школу мистецтв, яка нещодавно відзначила своє 60-річчя. Діти мали можливість оглянути навчальні класи таких віділів: оркестровий, хореографічний, образотворчого мистецтва та відділ народних інструментів, які працюють у мистецькому закладі. Також вони поспілкувались із окремими викладачами - Надією Кропивко, Антоніною Яремчук, Вадимом Петровським, Оленою Жук, Сергієм Загорським, Володимиром Півнем, Зоряною Куземою. Кожен викладач розповів про свою роботу, про досягнення своїх вихованців. Особливе захоплення у відвідувачів закладу викликала можливість самим спробувати зіграти на різноманітних інструментах.

Вихованці табору «Світанок», що діє на базі Ізяславського НВК № 2 розважались у рідній домівці – школі. Педагоги-організатори провели для дітей ряд захоплюючих конкурсів, естафет, ігор, майстер-класів та розваг.

Одинадцятий день (12 червня) вихованці табору «Світанок» Ізяславського НВК № 2 провели в Ізяславському районному Будинку творчості дітей та юнацтва, де на них чекали цікаві майстер-класи. Молодші школярі захоплююче малювати та створювали чудові вироби з паперу. Старші взяли участь у пізнавальному квесті «Ключі від безпеки». Шкільні знання з охорони здоров’я дозволили швидко справитись із цікавими завданнями, розв’язати небезпечні ситуації та отримати ключі до безпечного та здоровго способу життя.

Одинадцятий день (12 червня) для дітей пришкільного табору відпочинку «Сонечко» Ізяславської ЗОШ № 1 та дванадцятий день (13 червня) для дітей табору «Промінь» Ізяславського НВК № 5 запам’ятався цікавою та пізнавальною поїздкою в екологічний центр міста Шепетівки.

В ході подорожі діти оглянули створені працівниками центру виставкові зали з акваріумістики та орнітології, познайомились із мешканцями куточку живої природи закладу та зовнішнього вольєру де утримуються декоративні птахи. Також школярі оглянули музеї, які створені та діють на його базі: музей народних ремесел; музей кімнатних рослин та етнографічний музей.

На території закладу створено дендрологічний парк «Шепетівський», де розміщується 5 видів Червонокнижних рослин, колекції хвойних та декоративних дерев та кущів (близько 100 видів).

Особливе захоплення в учасників поїздки викликало спілкування із членами молодіжної громадської кінологічної організації «Фенікс» та їх чотирилапими вихованцями. Члени організації спільно із вихованцями центру беруть участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних кінологічних виставках та змаганнях.

Також бажаючі отримали змогу набути нові навички в ході проведення майстер-класів із лозоплетіння, писанкарства, роботи з природними матеріалами.

Вихованці табору «Світанок» Ізяславського НВК № 2 протягом дванадцятого дня відпочинку удосконалювали свої вміння, знання та навички у різних видах спорту на базі Ізяславської ДЮСШ.

У тринадцятий день відпочинку (14 червня) у таборі із денним перебуванням дітей «Світанок», що діє базі Поліської ЗОШ І-ІІ ст., відбулось чудове свято – День туризму.

День туризму проходив під загальним девізом: «Лінь, тугу – відганяйте! Мандруйте! Рідний край пізнавайте! Зі мною нових зустрічей чекайте!».

Для дітей табору було організовано і проведено змагання зі спортивного туризму. В змаганнях брали участь дві команди під назвами «Капітошка» та «Орлята». Відповідно до плану, учасники пройшли досить багато різноманітних конкурсів, а саме: «Представлення команд», «Розминка капітанів», «Розминка команд», «Зберись в похід», «Розпали багаття», «Бівуак туриста», «Турист завжди тропу знайде», «Теоретики», «В’язання вузлів», «Топографічний диктант», «Медична допомога», «Спуск, підйом, канатні переправи», «Орієнтування».

Веселі пригоди туристів швидко закінчилися, але в серці кожного ще довго житимуть спогади про чудово проведений час, пережиті емоції та щирі почуття.

Виховаці табору «Світанок» Ізяславського НВК № 2 провели чвій час в Будинку творчості. Для дітей працівники закладу провели виставу «Країна творчості». Разом з акторма діти співчували, допомагали у пошуку Творчості і зрозуміли, що дружба та взамодопомога переможе всі перепони. Після зворушливої вистави старші дітки відвідали зоомагазин, де продавці-консультанти люб’язно ознайомили із домшніми тваринами. Школярі мали можливість потриамати в руках африканського їжачка, хом’ячка, симпатичну чорняву мишку та величезного павука.

Для школярів табору «Сонечко», що функціонує на базі Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 цей день закарбувався в пам’яті захоплюючою поїздкою в місто Рівне.

Чотирнадцятий день відпочинку (15 червня) - в пришкільних таборах із денним перебуванням дітей, що діяли на базі Ізяславької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім.О.Кушнірука, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№ 5 ім.О.Онищука, гімназія» , Поліської ЗОШ І-ІІ ст. – був останнім. У всіх таборах відбулось урочисте свято - Закриття табірної зміни.

Кожен табір самостійно обирав місце та форми проведення заходів: на природі – у формі пікніку, спортивному майданчику – у вигляді спортивного свята, у спортивному залі – у формі мистецького свята.

Табір «Світанок» Ізяславського НВК № 2 традиційно провів день у «Зеленому гаю». Похмура погода не зашкодила веселому, бадьорому настрою відпочиваючих. Свіже повіртя зеленого гаю посприяло гарному дитячому апетиту. На вогнищі кожен зміг сам собі посмажити сало, сосиски, сардельки, просто смачний хліб, а коронну страву картоплю-фрі покуштували всі бажаючі.

Вихованці табору «Сонечко» Ізяславської ЗОШ № 1 завершили табірну зміну святковою виставою та дискотекою.

Діяльність пришкільних таборів спрямована на організацію дозвілля і відпочинку, зміцнення здоров’я, задоволення інтересів і духовних запитів дітей.

Чотирнадцять днів життя таборів було насичене різноманітними подіями і заходами, після яких у дітей залишилося море позитивних вражень. Впродовж табірної зміни діти веселились, відпочивали, брали участь у походах, конкурсах, змаганнях, грали в шахи, шашки, волейбол і футбол, що забезпечило масу позитивних емоцій.

Фотогалерея

Переглядів: 268 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0