ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 01:53
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Травень » 29 » 26 травня в загальноосвітніх навчальних закладах відбулося свято "Останнього дзвінка"
00:46
26 травня в загальноосвітніх навчальних закладах відбулося свято "Останнього дзвінка"

   26 травня у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Ізяславщини  продзвеніли останні дзвоники, сповістивши школярів про закінчення 2016/2017 навчального року. 
   Для одинадцятикласників району останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя.
Учні, вчителі, батьки заполонили сьогодні всі шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

   За сталою доброю традицією керівники району цього дня відвідали навчальні заклади, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління рідного  Ізяславського краю. Зокрема, голова районної державної адміністрації Борис Яцков завітав до Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім.О.Кушнірука, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко вітав зі святом останнього дзвоника учнів Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№5 ім.О.Онищука, гімназія», голова районної державної ради Сергій Шлегель був почесним гостем Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Також до закладів освіти району завітали сільські голови, депутати рад різних рівнів, громадські активісти.
   Посадовці та гості щиро подякували усім вчителям за їх нелегку роботу, привітали учнів із закінченням навчального року та висловили найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників.
«Сьогоднішнє свято – особливе. Адже останній дзвоник сповіщає про те, що ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу,  сходину свого життя. Останній дзвоник нагадує, що розпочалася  чудова пора для дітей – літні канікули. Пора відпочинку, мандрівок, зустрічей із цікавими людьми», - наголошували у своїх виступах гості та бажали, щоб 1 вересня всі прийшли до школи дружніми, життєрадісними, готовими до нових звершень та до здобуття нових знань.

   Під час свят Останнього Дзвоника від імені координаційної групи по питаннях призову, мобілізації та підтримки сімей військовослужбовців при Ізяславській районній державній адміністрації та представництва волонтерських організацій району  учнівським та педагогічних колективам закладів освіти району було вручено Подяки за активну благодійну волонтерську діяльність, неоціненну допомогу й підтримку у зміцненні та становленні Збройних Сил України. Крім того найактивнішим волонтерам з числа учнів та педагогів було вручено відзнаку «Волонтер Ізяславщини «За покликом серця».
   Останній дзвоник  лунав над районом і його дзвін сповіщав про щасливу долю та мир.

Фотогалерея (Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№5 ім.О.Онищука, гімназія»)
Фотогалерея (Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім.О.Кушнірука)
Фотогалерея (Ізяславський ЗОШ І-ІІІ ст. № 1)

 

 

Переглядів: 365 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0