ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 07:47
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Вересень » 03

   В останні дні літа 2018 року учасники гуртка козацького гарту «Радигаст», що діє у Великорадогощанській ЗОШ І-ІІ ступенів, отримали чудову нагоду здійснити мандрівку у часи Середньовіччя. Так-так, вам не почулось, бо саме мандрівкою у минуле можна назвати двохденне таборування поруч із наметами лицарів у справжніх обладунках, споглядання лицарських боїв, яскравого файєр-шоу, розучування середньовічних танців.

... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: Admin-VO | Дата: 03.09.2018 | Коментарі (0)

Шановні працівники сфери освіти, учні та батьки! 
Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи.
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тіль ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: Admin-VO | Дата: 03.09.2018 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0