ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 09:42
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2012 » Березень » 12
Зареєстровані абітурієнти вже НЕ МОЖУТЬ вносити зміни до реєстраційних даних!
Нагадуємо, що факт реєстрації підтверджує СЕРТИФІКАТ учасника ЗНО 2012 року, який Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти надсилає рекомендованим поштовим відправленням.
Пам’ятайте, що без Сертифіката Вас не допустять до складання тестів.
У випадку, якщо Ви ще не отримали Сертифікат, скористайтеся на сайті ВРЦОЯО розділом «Пошук листа», щоб дізнатися про місцезнаходження листа та стан обробки реєстраційних документів, або зверніться до найближчого поштового відділення, маючи при собі паспорт.
Звертаємо увагу всіх зареєстрованих абітурієнтів, що Ви маєте доступ до інформаційної сторінки, створеної на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua). Доступ до цієї сторінки здійснюється за номером сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.
Інформацію про МІСЦЕ ТА ЧАС ПРОХОДЖЕННЯ ЗНО буде розміщено на інформаційній сторінці, а також ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: спец | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

Видавничий дім «Освіта» спільно з Українським центром оцінювання якості освіти та Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України підготувало серію навчально-методичних матеріалів з усіх предметів «Індивідуальні комплекти для підготовки до ЗНО 2012» .
До складу комплекту входять:
збірник тестових завдань;
програма та загальна характеристика тесту ЗНО 2012, методичні рекомендації щодо підготовки до тестування;
демонстраційний варіант тесту ЗНО 2012;
тренувальний тест;
бланки відповідей.
Зазначені посібники є єдиними виданнями, за якість яких Український центр та Міністерство беруть на себе відповідальність.
(Додав Демчук Р.О.)
Переглядів: 844 | Додав: спец | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

Міністерство оборони обіцяє не закликати на строкову військову службу випускників навесні

«Завершення навчання в навчальних закладах на місяць раніше, в травні 2012 року, не спричинить призов випускників на військову службу і не обмежить їхнє право на отримання вищої освіти», - запевнив міністр оборони Дмитро Саламатін.

Саламатін запевнив, що батьки і випускники можуть спокійно готуватися до вступної кампанії до вишів.

У Міноборони зазначають, що весняний призов буде проходити під час підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу. У зв´язку з проведенням чемпіонату було прийнято рішення про завершення навчання в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів I-II ступеня акредитації в травні. У результаті випускники можуть бути призвані на строкову військову службу навесні. У зв´язку з цим Міноборони вирішило змінити умови проведення весняного призову. Джерело:«Comments.UA»(Додав Демчук Р.О.)
Переглядів: 400 | Додав: спец | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0