ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 18:17
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Березень » 31 » Всеукраїнська патріотична акція 5 Потяг Єднання України «Труханівська Січ»
10:25
Всеукраїнська патріотична акція 5 Потяг Єднання України «Труханівська Січ»

   З 9 по 24 березня команда з Ізяславського НВК №2 в складі 5 учнів 10-го класу - Нетечи Максима, Пастух Марії,  Чайківської Руслани, Маняк Анни, Мєхонкіна Богдана та керівника групи Гульчак І.В. взяла участь у Всеукраїнській патріотичній акції 5 Потяг Єднання України «Труханівська Січ».

   Волонтерський агітпотяг існує з 2016 року за підтримкою Президента України та 8 міністерств.  280 учасників патріотичного потягу (в тому числі 70 із загальноосвітніх шкіл) приклали неймовірні зусилля для єдності нашої країни. В ході подорожі представники з 15 областей ознайомились з історією та видатними пам’ятками 16 міст України, вшанували пам’ять Небесної Сотні, загиблих  воїнів АТО, спілкувались з молоддю та місцевими органами самоврядування.

   Від подорожі залишились неймовірні враження, багато нових друзів. Діти зрозуміли важливість своєї місії: відчули себе справжніми патріотами, навчились не боятись та долати труднощі, нести відповідальність за свої вчинки, не бути байдужими, вміти відстоювати свою точку зору.

   Якщо ми всі разом навчимось думати і дбати не лише за себе і про себе, тоді Україна буде  процвітаючою державою! В єдності наша сила! Україна понад усе в серці кожного!

Фотогалерея

Переглядів: 336 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0