ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 26.04.2024, 00:51
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Травень » 10 » Відбувся Чемпіонат району з футзалу
15:53
Відбувся Чемпіонат району з футзалу

   Вслід за Чемпіонатом району з футзалу, сектор молоді та спорту організував кубок району з футболу. У цих спортивних змаганнях цьогоріч перемогу  виборювали  7 команд, які були поділені на дві групи.  Група А: с. Путринці, м. Ізяслав "Харчомаш, с. Ліщани "Агро-Інвест". Група Б: с. Михнів, с. Білогородка, м. Ізяслав "ІВК 31", с. Теліжинці "Камчатка". У групових матчах  точилася безкомпромісна боротьба. Особливо цікавою була гра  між командами  с. Михнів та с. Білогородка .  Градус поєдинку ще до початку матчу обіцяв бути високим, адже зустрічалися два сусідні села.

   Після групових матчів до фіналу вийшли команди м. Ізяслав "Харчомаш" та с. Теліжинці "Камчатка". До фіналу команди пройшли різний шлях. Команда з м. Ізяслава  зіграла тільки 2 матчі, а команда «Камчатка» –  3 матчі. Матч команди розпочали з обережних атак. Хорошу гру показали футболісти обох команд. А на 10 хвилині матчу неузгодженістю між захисниками команди "Харчомаш" скористався гравець з с. Теліжинці та переграв голкіпера. Після пропущеного голу ізяславські  футболісти дещо активізувалися і почали гостро атакувати. Загалом перший тайм прошов в рівній боротьбі.

   Під час другого тайму в одній з контратак футболісти с. Теліжинці подвоїли рахунок і перемогли. Матч пройшов в напруженій боротьбі на кожному клаптику футбольного поля, було багато зупинок через порушення, арбітр матчу показав 4  жовтих карток.

   У  неділю вболівальники побачили красивий футбол.

   Завідувач сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Віталій Ткачук нагородив переможців та призерів  кубком та  грамотами. Після нагородження всі залишилися задоволені тим святом, яке подарували команди на полі.

Переглядів: 365 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0