ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 13:17
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Липень » 24 » Свято футболу продовжується!
10:01
Свято футболу продовжується!

Незважаючи на сезон відпусток, спортивне життя Ізяславщини в розпалі. В неділю, 22 липня, в селі Ліщани пройшов черговий тур другого кола районних змагань з футболу, які відбуваються за ініціативи сектору молоді та спорту відділу освіти,молоді та спорту райдержадміністрації.

За звання чемпіона запеклу боротьбу вели п’ять команд – Радошівки, Ізяслава, Теліжинець, Ліщан та Путринець. Після першого кола чемпіонату, про свої амбіції та бажання перемогти заявили футболісти з Теліжинець та Ліщан. Саме вони є лідерами в гонці за чемпіонство.

На жаль, ізяславчани втратили шанси посісти перше місце в районних змаганнях. Гравці з Ізяслава зазнали поразки від одного з фаворитів турніру. Теліжинецькі футболісти перемогли з рахунком 3:1. В паралельному матчі ліщанці впевнено переграли своїх суперників із Радошівки 2:0 та залишились у лідерах чемпіонату.

Боротьба за перемогу продовжується. Саме друге коло є вирішальним. Команди готові до останнього битись за звання найкращих у цьому році. Вболівальникам залишається палко підтримувати свої команди та вести їх уперед, не дозволяючи відступати.

Наступний тур районних змагань відбудеться в неділю, 29 липня, в Ізяславі. Тож, прийди і підтримай своїх фаворитів і отримай змогу поспостерігати за запеклими протистояннями та гарною грою.

Дмитро Рабчевський, студент 2 курсу НаУ «Острозька академія»

Переглядів: 322 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0