ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 16:39
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2016 » Грудень » 20 » Святкування Дня Святого Миколая в Ізяславському районі
10:44
Святкування Дня Святого Миколая в Ізяславському районі

  В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

  День Святого Миколая в Ізяславському районі пройшов під яскравим і добрим знаком уваги до дитини. Вже стало традицією відділу освіти, молоді та спорту саме у цей святковий день вітати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 19 грудня представники сектору молоді та спорту  відділу освіти, молоді та спорту разом із Святим Миколаєм та чудовими ангелочками (вихованцями районного Будинку творчості дітей та юнацтва) вирушили із подарунками та солодощами у школи та сільські ради Ізяславського району, де навчаються та проживають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Відвідали дітей у Білогородській сільській раді, Мокрецькій ЗОШ І-ІІ ст., Борисівській ЗОШ І-ІІІ ст., Плужненській ЗОШ І-ІІІ ст., де до вітального слова приєднувались представники сільської ради та директори шкіл.

  В м. Ізяслав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються в міських школах, вітали в приміщенні Ізяславської міської ради. Міський голова Корнійчук Валентина Іванівна звернулась до діток з вітальним словом, побажала їм святкового настрою, щасливої долі, здійснення мрій, з посмішкою йти по життєвій стежині та вручила їм солодкі подарунки.

 

Переглядів: 266 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0