ГоловнаРеєстраціяВхід Сб, 20.04.2024, 15:55
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Липень » 2 » Спортивне свято з нагоди 22-ї річниці Конституції України, Дня молоді та Дня міста Ізяслав
14:36
Спортивне свято з нагоди 22-ї річниці Конституції України, Дня молоді та Дня міста Ізяслав

29 червня з нагоди 22-ї річниці Конституції України, Дня молоді та Дня міста Ізяслав сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді і спорту районної державної адміністрації за підтримки Ізяславської міської ради було організовано спортивне свято.

Спортивне дійство розпочалось з кросу вулицями рідного міста під лозунгом «Молодь обирає здоровий спосіб життя». Стартували учасники забігу від Ізяславського районного будинку культури. Фініш відбувся на території Ізяславського міського пляжу, де на учасників кросу вже чекали члени Великорадогощанського січового товариства із села Велика Радогощ та жителі міста, які завітали на свято.

Учасників змагань привітали завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Віталій Ткачук та заступник Ізяславського міського голови Віталій Андрійчук.

Члени Великорадогощанського січового товариства із села Велика Радогощ на чолі зі своїм виховником Миколою Мельником провели для учасників спортивного заходу майстер-клас з різних козацьких видів єдиноборств. У ході майстер-класу чимало учасників заходу взяли участь у різних козацьких випробуваннях.

Організаторами заходу було проведено: спортивні ігри - пляжний волейбол (хлопці); інтелектуальні ігри – складання Кубика Рубіка на швидкість(хлопці), шахи (хлопці); силові види спорту: штовхання довбні (хлопці, дівчата), армреслінг (дівчата), перетягування канату (хлопці).

У підсумку змагань отримали такі результати:

Армреслінг: 1 місце – Пирогівська Ірина, 2 – СлісарчукАльона, 3 – Грицишин Вероніка.

Швидкісне збирання Кубика Рубіка: 1 – Романюк Денис (швидкість збирання 16.75 сек.), 2 – Демчук Андрій (29.44 сек.), 3 – Романюк Костянтин (46.79 сек.)

Перетягування канату: 1 місце – команда «П’ятірочка», 2 – команда «Вовк», 3 – команда «Юнь Поділля».

У змаганнях з шахів 1 місце розділили Нечай Валентин та Сліпчук Володимир.

У змаганнях з штовхання довбні перші місця посіли Дукач Дмитро та Мацех Ольга.

У змаганнях з пляжного волейболу перемогу здобули Голик Віталій та Дукач Дмитро.

Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та Ізяславської міської ради, та призовими коштами від Ізяславської міської ради.

Завершилось спортивне свято частуванням козацького кулешу від членів Великорадогощанського січового товариства.

            Організатори свята висловлюють подяку усім хто допомагав у проведенні змагань та брав активну участь у спортивних заходах.

Фотогалерея

Переглядів: 350 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0