ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 21:55
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Червень » 21 » Сила слова Оксани Радушинської
14:17
Сила слова Оксани Радушинської

   «Сила слова Оксани Радушинської» - такими словами розпочалась літературно-музична композиція, присвячена творчості письменниці-землячки зі Старокостянтинова Оксани Радушинської. Захід проводився за ініціативи методиста РМК Верцінської І.В. та вчителя української мови та літератури Ріпківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., д/с» Захарчук М.М..

   Допомогли створити затишну та невимушену атмосферу учні Ріпківського НВК, які своїм майстерним виконанням віршів, уривків з творів Оксани Радушинської розчулили слухачів. Приємно було відзначити, що учні та вчителі цієї сільської школи є активними читачами та прихильниками творчості молодої поетеси.

   Зустріч переросла у цікавий діалог, впродовж якого наша гостя відповідала на запитання аудиторії, ділилася спогадами про дитинство, про доросле життя, про творчість. Під час проведення заходу напрошувалося питання: як може ця тендітна жінка поєднувати волонтерство в зоні АТО та ліричний струмінь? Відповідь одна: у її душі – цілий світ, будь-який прояв життя для поетеси є предметом естетичного осмислення.

   Багато творів Оксани Радушинської покладено на музику. Адже її вірші настільки мелодійні, ліричні, емоційні, що, читаючи їх, хочеться наспівувати. Тож у виконанні вихованців Плужненської школи мистецтв прозвучали пісні на слова Оксани Радушинської «Зелен день», «Майстриня».

   Наостанок хочеться лише сказати, що Оксана Радушинська творить прекрасне, аби цією крихкою, тендітною зброєю побороти сірість буднів.

Фотогалерея

Переглядів: 405 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0