ГоловнаРеєстраціяВхід Вт, 23.04.2024, 08:59
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Про підведення підсумків оздоровчої кампанії "Літо-2017"
08:34
Про підведення підсумків оздоровчої кампанії "Літо-2017"

   Швидко спливає час… Закінчилось літо, а разом з ним і довгоочікувані канікули. Непомітно прийшов вересень і знову школа. Із закінченням літа досягла свого логічного завершення оздоровча кампанія 2017 року.
   Відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проводилась відповідна робота щодо своєчасної підготовки та проведення оздоровчої кампанії. Всі дії були спрямовані на створення сприятливих умов для відпочинку та оздоровлення дітей. Особлива увага приділяється оздоровленню дітей соціально незахищених категорій, а саме: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, дітей – учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб, дітей-інвалідів, з малозабезпечених та багатодітних сімей, обдарованих і талановитих дітей.
   Під час оздоровчої кампанії 2017 року функціонували чотири пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням, один наметовий табір «Січ» в с. Велика Радогощ та дитячий оздоровчий табір «Світанок» в с. Білогородка. 
   Протягом 14 днів з 29 травня по 16 червня поточного року була проведена  робота пришкільних таборів відпочинку на базі міських загальноосвітніх навчальних закладів: НВК №2,  НВК №5, ЗОШ І-ІІ ст. №4, ЗОШ І-ІІІ ст. №1. У пришкільних таборах відпочили 329 дітей, з них 123 – діти пільгових категорій. Варто зазначити, що харчування дітей пільгових категорій у пришкільних таборах було безкоштовним за рахунок коштів районного бюджету.
   Керівники усіх таборів організовували цікаві поїздки школярів у міста сусідніх районів (м. Остріг, м. Кам’янець-Подільський, м. Шепетівка) та міста обласного значення (м.Львів, м. Вінниця, м. Рівне).
   За ініціативи вчителів іноземних мов Ізяславського НВК №5 та  Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст. №4 згідно з проектом GoCamp для роботи у пришкільних таборах даних навчальних закладів до нашого міста прибув волонтер з Англії Джозеф Вільямс. Відпочинок дітей базувався на спілкуванні з волонтером, який з радістю проводив час з нашими дітками, вчив їх опановувати англійську мову під час різноманітних ігор, конкурсів, завдань. Діти залишились задоволені від такого спілкування.
   На базі Ізяславського НВК №2 та Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відпочинок теж був насичений цікавими подіями та пригодами, адже дітки кожного дня були задіяні у спортивному, мистецькому, розважально-пізнавальному напрямках. 
   В туристсько-краєзнавчому наметовому таборі «Січ» активний відпочинок поєднується з екологічним вихованням, навчанням самостійного життя в природніх умовах, вихованням лідерських якостей. Традиційно проведено військово-патріотичну гру «Сокіл-Джура». 85 школярів з різних шкіл району скористалися правом відпочинку у цьому таборі.
   Дитячий оздоровчий табір «Світанок» розпочав роботу 9 червня 2017 р. Активні вожаті організовували дітям цікаву розважальну програму, флеш –моби, конкурси, квести, інтелектуальні шоу, екскурсії, одноденні туристичні походи. Протягом трьох табірних змін оздоровчими послугами скористалося 223 дитини. 
   Сектором молоді та спорту була проведена активна робота по залученню додаткових джерел фінансування для придбання путівок. Варто відзначити та подякувати спонсорам, які виділили кошти на оздоровлення дітей пільгових категорій нашого району у таборі «Світанок», а саме: ФГ «Агро Інвест» (директор Павлюк Петро Миколайович), ТОВ «Камчатка» (директор Федорчук Іван Борисович), ПП «Агросвіт» (директор Домбровський Олександр Романович), Білогородська сільська рада (голова Тарасюк Оксана Анатоліївна), ДП «Ізяславське лісове господарство» (директор Курельчук Петро Іванович).
   За кошти обласного бюджету у 2017 році оздоровились у таборах біля Чорного моря та на території Хмельницької області 37 дітей пільгових категорій нашого району, а саме: в ДП УДЦ «Молода гвардія» - 2 дитини, в ДОТ «Еко -Ленд» с. Привороття Кам’янець-Подільського р-ну – 8 дітей, в ПДЗОВ «Салют» с. Коблево Миколаївської обл. – 16 дітей, в ПЗОВ «Дністровська чайка» с. Врублівці Кам’янець-Подільського р-ну – 11 дітей.
   Ще раз хочемо подякувати тим, хто активно долучився до оздоровчої кампанії 2017 року, та очікуємо на наступний рік активнішої співпраці з сільськими радами, підприємствами та товариствами нашого району.

                                                                         Сектор молоді та спорту відділу освіти, 
                                                                                            молоді та спорту 

 

Переглядів: 280 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0