ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 11:35
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Червень » 13 » Перша зміна табору «Світанок» - відкрита!
10:46
Перша зміна табору «Світанок» - відкрита!

    Щороку літня пора ставить перед батьками нелегке завдання – влаштувати своїм дітям оздоровлення та гарний відпочинок. Особливо важливо забезпечити цікаве й змістовне дозвілля, щоб діти мали можливість подихати свіжим повітрям і були в безпеці під час перебування у місці відпочинку під наглядом добрих педагогів та вихователів. 12 червня відбулося урочисте відкриття першої зміни в дитячому оздоровчому таборі «Світанок», що в с. Білогородка Ізяславського району.

    Зусиллями керівництва відділу освіти, молоді та спорту за підтримки голови районної державної адміністрації Бориса Яцкова заклад було підготовлено до прийому дітей. У таборі створені усі належні умови: 5-ти разове харчування, конкурси та розваги, заплановані екскурсії та різноманітні культурно-мистецькі заходи.

    На святковій лінійці гостей, які завітали до табору «Світанок» - заступника голови Ізяславської районної державної адміністрації Володимира Левченка, заступника голови Ізяславської районної ради Михайла Борисюка, начальника управління фінансів районної державної адміністрації Сергія Журавля, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилу Крюкову, завідувача сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталія Ткачука – діти привітали запашним українським короваєм.

    У своєму виступі на урочистому відкритті заступник голови районноїдержавної адміністрації Володимир Левченко повідомив, що цього річ у таборі планується оздоровити не лише дітей з Ізяславського району, а й із сусідніх районів та об’єднаних територіальних громад, адже для цього проведено колосальну роботу. Неодноразово проводилися перемовини з сільськими головами, депутатами районної ради, підприємцями району.

Для оздоровлення і відпочинку дітей задіяні не лише бюджетні кошти, а й благодійна допомога бізнесових структур. Крім добрих напутніх слів гості подарували для організації роботи табору спортивний інвентар. «У нас класні вожаті! Вони добрі й з ними не буває сумно! Ми вже встигли пограти у ігри, разом потанцювали на дискотеці, вони нас люблять... А ще дуже подобаються фізкультурні ігри», - наголосили під час спілкування його вихованці.

    «Діти у таборі хороші! Усі розумні, талановиті й дуже спортивні. Хтось займається спортом, хтось професійно танцює, співають майже усі. Тому з ними легко знайти спільну мову», - розповіли вожаті табору. «Головне, що дітям у таборі подобається. Гарні вихователі, облаштований побут й смачна їжа. Адже для мене, насамперед, важливий комфорт для дітей та можливість показати свої таланти й творчість» , - заявила
бабуся одного із відпочивальників.

    Для дітей, які перебувають в таборі вихованці Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» подарували декілька чудових вокальних виступів. Завершилось святкове відкриття табірної зміни великим танцювальним флешмобом за участі всіх дітей табору та їх вихователів.

Вітаємо наших маленьких друзів із відкриттям табору! Бажаємо вихователям побачити літній позитив, допомогти дітям пізнати нові грані світу й себе у ньому, пробудити ініціативу! Щиро сподіваємося, що відпочинок 2018 стане незабутнім, яскравим на враження і нові знайомства! Початок відпочинку виявився вдалим. Сподіваємося, що під час перебування у таборі діти будуть весело та активно відпочивати, і наступного року неодмінно захочуть повернутися сюди ще раз.

Фотогалерея

Переглядів: 319 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0