ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 15:26
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Лютий » 20 » Обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів, присвячений 28-ій річниці виводу військ з Афганістану
14:33
Обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів, присвячений 28-ій річниці виводу військ з Афганістану

   

19 лютого в приміщенні Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся обласний  турнір з міні-футболу серед ветеранів( 50 +), присвячений  28-ій річниці виводу  військ з Афганістану. У цьому році за перше місце змагалися команди з м. Ізяслав, м. Красилів, м. Хмельницький, смт. Теофіполь та  м. Камянець - Подільський.  Сектор молоді та спорту  активно підключається до такого заходу, адже ветеранський футбольний рух для нас надзвичайно важливий. Молодь Ізяславщини рівняється на ветеранів і ми завжди раді організовувати змагання для них, адже вони є прикладом нашому підростаючому поколінню.

   Дружня  спортивна боротьба тривала протягом всіх ігор та  перемогу отримала команда із  м. Красилів, друге місце посіла команда із м. Хмельницького, третє – із м. Ізяслава. На урочисту церемонію нагородження завітав голова Ізяславської районної спілки ветеранів Афганістану Василь Тележинський. У своєму виступі він привітав присутніх із 28-ю річницею виведення військ з Афганістану, а також щиро подякув та нагородив грамотами  «За вагомий внесок і активну громадську діяльність у справі популяризації фізичної культури та спорту району»: завідуючого сектором молоді та спорту Ткачука Віталія та Заслуженого тренера України, ветерана Ізяславського футболу Бойчука Миколу Івановича. В свою чергу, переможці і призери змагань отримали кубки та дипломи від Ізяславської районної спілки ветеранів Афганістану.

Переглядів: 267 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0