ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 28.03.2024, 14:50
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Листопад » 2 » ДЕНЬ В ІСТОРІЇ. 100-РІЧЧЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ
13:41
ДЕНЬ В ІСТОРІЇ. 100-РІЧЧЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

27 листопада 2018 року наукова спільнота відзначатиме 100-річчя   Національної академії наук України,  що є визначною подію не тільки для вчених Академії, а й для широких кіл громадськості і водночас приводом для ґрунтовної розмови про роль та місце науки у державі і суспільстві.

1 листопада 2018 року в приміщенні Ізяславського НВК «ЗОШ І – Ш ст.№5, ім. О. П. Онищука, гімназія» відбулася панельна дискусія “ДЕНЬ В ІСТОРІЇ.  100-ЛІТТЯ НАНУ”, у якій взяли участь вчителі-керівники науково-дослідницьких робіт та учні-члени Ізяславського районного наукеового товариства учнів. Модерувала дискусію Наталія Ніколайчук, методист РБТДЮ, яка зосередила увагу слухачів на питанні історії Української Академії наук, а також ознайомила слухачів з тими постатями науковців, які  розвивати науку в роки Української національної революції 1917–1921; вченими, які були українцями за походженням,  та не мали змогу працювати на наших теренах.

Здобувач освіти Ізяславського НВК «ЗОШ І – III ст.№5, ім. О. П. Онищука, гімназія» ознайомила з алгоритмом автоматичної генерації ребусів,  правилами їх створення та розгадування. Здобувач освіти  Ізяславської ЗОШ І – II ст.№4 презентувала плакат, який був надісланий на обласний конкурс з біології та екології у номінації "Соціальна реклама". Здобувач освіти  Ізяславської ЗОШ І – II ст.№1 виступила з актуальною проблемою, яка була завжди, — Булінг.

Лейтмотивом звучали слова Сергія Буковського, режисера стрічки, присвяченої 100-річчю Української національної революції: “Розповідати про минуле - це дуже важливо, але не меш важливо думати і про те, що наші нащадки подивляться через 100 років про нас”.

Учасники мали змогу переглянули відеоролики: “День в історії. Заснування академії наук”, “Радість - це те, що дається з боєм”, “Стоп булінг)”, “Перші 100 років успіху КПНУ ім. Івана Огієнка”, які розміщені у відкритому доступі в мережі Інтернет.

Під час зібрання панувала атмосфера наукового пошуку та щирого зацікавлення доповідями юних МАНівців.

Переглядів: 313 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0