ГоловнаРеєстраціяВхід Чт, 25.04.2024, 10:03
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2018 » Травень » 14 » Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.
12:16
Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.

      Лідер – це перший, той хто іде по переду. Я є президентом нашої школи і лідером учнівського самоврядування Ізяславського району. Тому зовсім нещодавно мені випала прекрасна можливість побувати в Києві, а саме – представляти наш район на Всеукраїнському Саміті проактивних Б.У.М.
    «Ми розуміємо ваші потреби, віримо у вас, вважаємо, що ви будуватимете у подальшому нашу рідну Україну», - із такими словами Міністр молоді та спорту Ігор Жданов звернувся до нас. Про власну активну життєву та громадську позицію розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган. “Ви - приклад того, що є всередині країни, те, до чого має прагнути кожен молодий українець», - зауважила директор Регіональної місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові Сюзан Фрітц. На важливості сьогодення наголосив Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.
    Саміт проактивних «Б.У.М.» – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй – це унікальна платформа для близько 800 підлітків віком 15-18 років. Захід відбувся 2-4 травня 2018 року в Пущі-Водиці, на базі міжнародного дитячого центру «Артек». Він створений для молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв’язки з активними людьми зі всієї України. Здобуті знання, навички та інструменти стали в нагоді для створення власних соціальних проектів як на локальному, так і на національному рівнях. Програма заходу передбачала проведення діалогів, воркшопів, презентацій та хакатону “Напрацювання програми нульової смертності дітей на дорогах України” тощо. У програму Саміту входили лекції на різноманітні тематики: мотивація й постановка цілей, особистісний розвиток, самопрезентація, робота з громадою тощо. Участь у воркшопі допомогли учасникам усвідомити свою роль у суспільстві й показали можливості розвитку власної громади. 

    Ми, підлітки, поглибили розуміння соціальної активності, знання технік проектного менеджменту й особливостей функціонування неприбуткових організацій. «Б.У.М.» надав нам усі необхідні інструменти для подальшого життя соціально активних особистостей!
    В п’ятницю ми мали можливість побувати в центрі міста. Я в Києві вперше, тому для мене все було новим. Ми були на Майдані Незалежності, проходили алеєю Небесної сотні, бачили арку Дружби народів, а також відвідали Михайлівський собор і Музей води. Але справжнім відкриттям для мене став Київський метрополітен. Це щось неймовірне!
    В нас був надзвичайно насичений розклад, я приїхала до дому стомлена, але ніколи не пошкодую, що була на зборах такого масштабу. Вдосконалювати себе – дуже важливо. Я могла б побажати вам успіху, але краще скажу так: бажайте, удосконалюйте, мотивуйте!

 

Міщук Богдана - президент учнівського самоврядування Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ст.
 

Переглядів: 301 | Додав: Admin-VO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0