ГоловнаРеєстраціяВхід Пт, 19.04.2024, 19:44
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Опитування
Ви - наш відвідувач:
Всього відповідей: 107
Контакти
Погода
 
Головна » 2017 » Грудень » 01

 

   Діюча мережа загальноосвітніх навчальних закладів, особливо сільської місцевості, за наявної матеріально-технічної бази, кадрового потенціалу, низької наповнюваності шкіл і класів учнями, відсутності в значній частині загальноосвітніх закладів паралельних класів не забезпечує умов для впровадження профільного навчання.
   До того ж, у малокомплектних школах відсутні умови для здійснення ефективного виховного навчально-виховного процесу, виховної, гурткової роботи, розвитку творчих нахилів та здібностей школярів. ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Admin-VO | Дата: 01.12.2017 | Коментарі (0)

   Цей день неможливо назвати святковим, однак він підкреслює необхідність досягнення повного забезпечення рівних прав інвалідів та їх участі в житті суспільства.
   Зазвичай таких людей називають людьми із особливими потребами. Однак попри свої недуги - прив'язаність до візка, відсутність слуху чи зору - вони демонструють світові свої надможливості і стають для абсолютно здорових громадян прикладом мужності та рішучості зайняти активну життєву позицію.
   Захищаючи гідності інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політи ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: Admin-VO | Дата: 01.12.2017 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Пошук
Важливо
Годинник
Важливі сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0